Nadal ja és aquí i amb ell arriba el trull de les festes, el retrobament amb familiars i amics, les celebracions...


A la tenda de roba s'Òliba hem preparat per a tu una fantàstica proposta de roba, complements i calçat per a que els més menuts gaudeixin calents i elegants d'un Nadal inoblidable.


Puericultura

Disposam d'un ampli assortiment de productes de puericultura de prestigioses marques com Tuc-tuc, Kiwisac, Muselinas, etc: bosses, fundes de cotxet, tovalloles, flassadetes...

Moda per a bebè

A s'Òliba trobaràs interessants propostes per a vestir el teu nadó per a qualsevol ocasió: des d'un dia d'escoleta a una celebració especial d'aquest Nadal. 

Roba de nit

Tenim un gran assortiment de roba per a que el teu fill estigui per casa i dormi còmode i calent: pijames i batins de marques com Baby night, Losan, etc.

Moda infantil

Tota la moda de l'hivern és a s'Òliba: infinitat d'atractives peces per a nins i nines d'entre 0 i 16 anys. Destacam una de les nostres marques preferides: UBS-2 Barcelona.

Complements per a bebè

Tots els complements que el teu nadó necessita són a s'Òliba: baveralls, calcetins, buffs, calçat, etc. Destacam la marca Sterntaler.

Bàsics d'hivern

També disposam d'una àmplia gama de bàsics d'hivern: "leotardos", leggins, calcetins, colls de "cisne", etc. amb una gran varietat de colors i talles.

 

Ens trobaràs a: 

c.Joan Josep Amengual i Reus, 15 de Binissalem      Veure a Google maps

Horari: de dilluns a divendres de 10 a 13 i de 17 a 20h; dissabtes de 10 a 13.30h.


I recorda: amb la targeta "Més tres" acumularàs un mínim d'un 3% de totes les teves compres a s'Òliba i a infinitat d'establiments de Binissalem i de tota Mallorca!

   

Tenda de roba s'Òliba

Facebook

 
Not interested? Unsubscribe | Update profile
Plataforma de Serveis Insulars | c. Formentor, 47 | 07350 Inca | Mallorca