Butlletí Juny 2017 / Boletín Junio 2017


Avui ens despertem d'un nou somni, d'una nova il·lusió.

Des de fa una mica més d'un any i en aquests últims mesos, des de la Junta d'Antics Alumnes Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, hem treballat en la candidatura de Barcelona - Sarrià per organitzar el proper Congrés Mundial d'Antics Alumnes de Jesuïtes - WUJA pel 2021.

Avui a Cleveland ens han escollit.

És un repte, una responsabilitat i una gran oportunitat per tots nosaltres poder presentar al món la nostra Escola, la nostra Ciutat, la Cova i el Camí Ignasià l'any que començarà la celebració dels 500 anys de la conversió de Sant Ignasi i la redacció dels Exercicis Espirituals a Manresa.

Celebrem-ho, serà el nostre missatge de tots, per a tots.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Hoy nos despertamos de un nuevo sueño, de una nueva ilusión.

Desde hace algo más de un año y en estos últimos meses, desde la Junta de Antiguos Alumnos Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, hemos trabajado en la candidatura de Barcelona - Sarrià para organizar el próximo Congreso Mundial de Antiguos Alumnos de Jesuitas - WUJA en 2021.
Hoy en Cleveland nos han elegido.
Es un reto, una responsabilidad y una gran oportunidad para todos nosotros poder presentar al mundo nuestro Colegio, nuestra Ciudad, la Cova y el Camino Ignaciano en el año que comenzará la celebración de los 500 años de la conversión de San Ignacio y la redacción de los Ejercicios Espirituales en Manresa.
Celebrémoslo, será nuestro mensaje de todos, para todos.

   
FRANCISCO GUARNER (Jefe de la Candidatura Barcelona 2021, Vicepresidente de Antiguos Alumnos Sant Ignasi y Vicepresidente de la Española de AAAA), junto con ALAIN DENEEF (Presidente de la WUJA) y ENRIQUE REBÉS (Presidente de la Europea de AAAA)
   
   
   

Agenda...

29

Octubre


III CAMPIONAT DE PÀDEL (CARLES BLANCH)

   
   
   

Carrasco i Formiguera, 32 08017 Barcelona Tel. 936023000 ext. 37252 Fax. 936023004

antics.santignasi@fje.edu www.anticssantignasi.com

   
 
Not interested? Unsubscribe | Update profile | Interested Subscribe
Antics alumnes sant ignasi | Carrer Carrasco i Formiguera, 32 | 08017 Barcelona