Nieuwbrief april 2015

Graanvrij voeren nu mogelijk met Marstall!


Met trots mogen wij bekend maken dat zowel de Marstall Faser Light als ook de Marstall Vito vernieuwd zijn in hun receptuur. Het voer is, op basis van de laatste wetenschappelijke onderzoeksresultaten aangepast.
Faser Light is nu melasse- en glutenvrij, zonder graan, met een laag suiker- en zetmeelgehalte.
Vito is nu graanvrij, zonder melasse en suiker- en zetmeelarm

Dus is jouw paard gevoelig of zelfs allergisch voor granen? Dan heb je nu de oplossing gevonden! Speciaal voor paarden met voedingsgerelateerde stofwisselingsproblemen die zonder granen gevoerd moeten worden. Houd je paarden in de best mogelijke conditie en zorg dat ze zo min mogelijk last hebben van hun aandoening. 

Beide voeders samen vormen in hun nieuwe verpakking vanaf nu de Graanvrij-lijn van Marstall. De Graanvrij-lijn is herkenbaar aan de olijfgroen-gele zakken. 

Wil je er alles over lezen? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie over beide voeders.  


Faser Light nieuw

 Innovatieprijs voor Marstall Amino Sportmuesli! 


Sensatie op de Equitana: Tijdens dit twee-jaarlijkse paardensportspektakel, dat in maart in het Duitse Essen plaatsvond, mocht Marstall de EQUITANA Innovatieprijs in ontvangst nemen voor haar sportvoer Amino Sportmuesli. Hier zijn we natuurlijk bijzonder trots op! Een interview hierover (Duitstalig) kun je hier nalezen. 

We hebben al eerder bericht, dat Amino Sportmuesli puur op wetenschappelijke basis werd samengesteld. In het voer wordt gebruik gemaakt van de optimale verhoudingen en hoeveelheden aminozuren, die nodig zijn voor een ideale spieropbouw, het goed en volledig verteren van eiwitten en het snelle herstel en nieuwe opbouw van spierweefsel. Wil je meer over dit innovatieve voer weten? Klik dan op onderstaande link.


Marstall op RTL4! 


Misschien heb je het al gezien, Marstall is gefilmd door het programma LifestyleXperience+ van RTL4. Het resultaat is ontzetten leuk geworden en we zijn er dan ook erg trots op! Via onderstaande button kun je het filmpje bekijken. Natuurlijk mag dit gedeeld worden! 

Voedingsadvies


Marstall voedingsadvies 


Heb je een vraag over voer of het rantsoen van je paard? Stel hem aan onze deskundige voedingsspecialisten.

Klik hier voor een vrijblijvend en gratis voedingsadvies

Spectaculaire Facebookactie


Heb je onze winactie op Facebook al gezien? Doe nog snel mee (voor 30 april) en win een privéles van grand prix amazone en paralympisch bonds-coach Joyce Heuitink

Actie


In de maand mei ontvang je bij aankoop van een of meerdere zakken Vito of Faser Light een Marstall hoefkrabber kado! This email was sent by info@marstall.nl
Not interested? Unsubscribe | Update profile | Interested? Subscribe | Impressed? Tell-a-friend 
Marstall-Hilkens | Marstall Nederland | Marstall Premium Paardenvoer

 
Not interested? Unsubscribe | Update profile | Interested Subscribe
Marstall | Stationsstraat 31 | 6071 KB Swalmen | Nederland