Print Icon
 

2013/11. hírlevél

Tisztelt Ügyfelem!

Az előző hírlevelem még arról szólt, hogy mennyire nincsenek pályázatok, most meg már alig vártam, hogy el tudjam küldeni Önnek ezt a levelet, mert annyi jó lehetőség van, amiről Önnek is érdemes tudnia! Itt van máris a Telephelyfejlesztés 4 régióban vagy a Budapesten és Pest megyében is várhatóan elérhető komplex technológiafejlesztés! Remélem, hogy ebben a hónapban is szívesen olvassa összefoglalómat, amennyiben kérdése van, küldje el nekem és mielőbb válaszolok arra.


Jó olvasgatást kívánok!

Üdvözlettel: Baksa Eszter


Milyen pályázatok várhatóak a jövőben?

Viszonylag kevés információ szokott kiszivárogni arról, hogy milyen pályázatok várhatóak a jövőben. Én személy szerint a pletykáknak nem hiszek, így azokat nem fogom megosztani Önnel, nem akarom az Ön idejét rabolni ezzel. Azonban minden olyan hírt, amit az MTI is közzétesz a pályázatos kérdésekről, el fogok juttatni Önhöz, hogy együtt fel tudjunk készülni a várható lehetőségekre. Az uniós források elosztásánál érvényesülnie kell a partnerség elvének, így a várható pályázatokat az NFÜ Partnerség oldalán lehet megtekinteni, a tervezetről véleményt mondani. Most újabb lehetőséget kaptunk arra, hogy a 2014-2020-ig tartó tervezési időszakra vonatkozóan kicsit beleszóljunk a folyamatokba. Mondja el Ön is a véleményét, mert számít a szava! Az aktuális pályázatok listáját pedig bővítettem a "Várható pályázatokkal", amit alább tud megtekinteni.


Aktuális pályázatok

Az NFÜ által regisztrált tanácsadó lettem

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Regionális Programok Irányító Hatósága által az ECOPROFIN Pályázati és Pénzügyi Tanácsadó Kft. (vagyis az Ön pályázati tanácsadó cége az én személyemmel) regisztrált tanácsadó cég lett. A regisztrációs tanúsítványt itt tudja letölteni, további információt a regisztrációról itt olvashat.


Pályázati anyavállalat

Kisfiam legnagyobb kedvence a sütőtök csirkehússal és krumplival. A héten kipróbáltam a spenótot, gondoltam abban sok vitamin van, hátha szeretni fogja a gyerek. Nos, nem így történt: először kisebb sírás, majd egyre nagyobb üvöltés, végül pedig a teljes szájában lévő kaja rám köpése lett az eredmény. Egészen addig fajult a spenót evés, hogy kisfiam annyira duzzogott a spenót miatt, hogy végül... elaludt. Azóta a "spenót" szót sem lehet kiejteni előtt, mert annyira csúnyán néz, hogy inkább hanyagoljuk.


Ügyfeleim kérdezték

Kérdés: Nyereségesnek kell lennie a cégemnek ahhoz, hogy pályázni tudjak? Válasz: NEM. Arra viszont figyelni kell, hogy az elmúlt év beszámolójában a saját tőke nagyobb legyen, mint a cég jegyzett tőkéje. Mivel jövőre megint 3 millió forint lesz a korlátolt felelősségű társaságok esetében a minimum jegyzett tőke, így fontos, hogy a saját tőke ennél több legyen, hogy a cég pályázatképes maradhasson. A "nehéz helyzetről" szóló összefoglalómat itt találja.


TÁMOP projektek, amiben az én kezem is benne van
TÁMOP

Örömmel értesítek mindenkit, hogy a 6 darab benyújtott TÁMOP-3.3.14.A-12/1 Hazai testvériskolai pályázatok kialakítása című kiíráson mindegyik pályázatom nyert! Gratulálok a nyertes iskoláknak, remélem, hogy a megvalósított program hozzájárul ahhoz, hogy a gyerekek sok élménnyel és kultúrájának megismerésével gazdagodhassanak!


Projekt kommunikáció

Operatív Program

Bizonyára Ön is látta már az út szélén, a szomszéd üzletben, hogy óriási plakátokon adnak hírt a cégek az elnyert Új Széchenyi Terv támogatásokról. Ezt a pályázatok kötelezően előírják, hogy a nyilvánosságot értesíteni kell a támogatásról. Szeretném Önnek most bemutatni az Operatív Program Pályázati Kommunikációs Irodát, akik ebben a továbbiakban állandó partnereim lesznek, és remélem, hogy ők készítik majd az Ön sikereiről szóló plakátokat, sajtóközleményeket is.


Pályázatok - Pályázzatok a Facebook -on is