Print Icon
 

2014/9. hírlevél

Tisztelt Ügyfelem!

Itt van az ősz, itt van újra... de pályázatok sajnos még mindig nincsenek. Azért ne csüggedjünk, hamarosan úgyis arról fogok beszámolni Önnek, hogy milyen fantasztikus pályázatok jönnek, és biztos vagyok benne, hogy az Ön szervezetének is találni fogunk megfelelőt.

Néhány fontos információt most is elküldök Önnek, remélem hasznos lesz. Jó olvasgatást kívánok!

Üdvözlettel: Baksa Eszter


Létszám
Az EU jogszabályok szerint a magyar vállalkozásokat is kategóriákba kell sorolni. Az árbevétel, valamint a nyereség alapján, de legfőképpen a létszám alapján lehet ezeket kategorizálni. A köznyelvben általában mást jelentenek ezek a fogalmak, de jó tudni, hogy a pályázatok hogyan értelmezik.
 • Mikrovállalat: 1-10 fő közötti munkavállaló, beleértve a tulajdonost is
 • Kisvállalat: 11-50 fő közötti munkavállaló
 • Középvállalat: 51-250 fő közötti munkavállaló
 • Nagyvállalat: 251 főnél több munkavállalót foglalkoztató cég

Aktuális pályázatok

Önkormányzatoknak és intézményeiknek (pl. óvodáknak, iskoláknak, stb.)

Vállalkozásoknak

 • Ipartelepítés Közép-Dunántúlon (Komárom-Esztergom, Fejér és Veszprém megye) - akár 60%-os támogatás építésre, bővítésre és eszközbeszerzésre ha legalább 35 fő részére munkahelyet teremt

Magánszemélyeknek

  Várható pályázatok vállalkozások részéreVárható pályázatok iskoláknak, non-profit szervezeteknek, önkormányzatoknak

  Ügyfeleim kérdezték

  Kérdés: Családi ház felújítására is lehet majd pályázni? Válasz: Ahogy korábban is, úgy várhatóan a jövőben is elsősorban a cégeket, társadalmi szervezeteket, közintézményeket fogják a pályázatokon keresztül támogatni. Lakossági pályázatokra várhatóan kevés forrás lesz. Amennyiben megjelenik ilyen jellegű pályázat, azonnal értesíteni fogom.


  Ha Önnek is van olyan kérdése, amire még nem adtam választ, kattintson ide és írjon email-t.


  Amikor éppen nincsenek pályázatok...

  Pályázatok-Pályázzatok

  Amikor éppen nincsenek pályázatok, én akkor sem unatkozom, hiszen ahogy azt már Ön is látta a korábbi Pályázati Értesítőkből, vannak nyertes projektek, melyek megvalósítás alatt állnak. Ezekhez folyamatosan beszámolókat és kifizetési kérelmeket készítek, hogy ügyfeleim minél előbb az elnyert támogatáshoz jussanak. Ha van olyan projektje, amit nem én írtam, de az elszámolásnál szüksége lenne segítségre, szívesen állok rendelkezésére Önnek is!


  Pályázatok - Pályázzatok a Facebook -on is