Print Icon
 

2013/12. hírlevél

Tisztelt Ügyfelem!

Jó hírem van, megjelent a várva várt Turisztikai fejlesztés című pályázat! Nagyon sok megkeresést kaptam ezzel kapcsolatban az idén, így mindenképpen érdemes most Önnek is megnéznie a részleteket. Elsősorban falusi szálláshely kialakítására, agroturisztikára vehető igénybe. Figyelmébe ajánlom még a Telephelyfejlesztés és ipartelepítés, valamint a Komplex vállalati technológia fejlesztés pályázatokat is, ha építeni, bővíteni akar, vagy az eszközparkját kívánja fejleszteni, kattintson a részletekért a pályázat címére.


Jó olvasgatást kívánok!

Üdvözlettel: Baksa Eszter


2014-2020-as operatív programok társadalmi egyeztetése
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Ahogy arról már korábban is írtam, a pályázatok megjelenése előtt azokat társadalmi egyeztetésre kell bocsátani. Most az Ön véleményét is várják a következő tervezési időszak operatív programjaival kapcsolatban, mely az NFÜ honlapján elérhető és a véleményeket 2013. december 15-ig várják. Ha van egy kis ideje, érdemes belenézni és talán a következő évre tervezett fejlesztéseit is átgondolni ezek alapján.


Aktuális pályázatok

Konferencián jártam

2013. október 17-én a szabadkai Regionális Tudományi Társaság, az MRTT Dél-alföldi tagozata és az MTA Szegedi Területi Bizottságának Gazdaságtudományi Szakbizottsága "Integrációs tapasztalatok Szerbia Európai Uniós csatlakozásának fényében"címmel konferenciát rendezett, melyen én is előadóként részt vettem. Várhatóan a jövő hónapban jelenikmeg ehhez kapcsolódó tanulmányom a Deturope elektronikus kiadványban, a letöltési linket a következő hírlevélben fogom elküldeni Önnek.


Ügyfeleim kérdezték

Kérdés: Új céggel lehet-e pályázni? Válasz: Ezt mindig az adott pályázat határozza meg. 2013-ban volt olyan pályázat (pl. a közkedvelt ingatlanvásárlás GOP-2.1.1-11/M kombinált mikrohitel), mely engedte, hogy új cégek induljanak, azonban a legtöbb pályázat legalább két lezárt teljes - 365 napot meghaladó -  üzleti évet vár. Ilyen a most is nyitva álló Telephelyfejlesztés és ipartelepítés és Komplex vállalati technológia fejlesztés is. Ha Önnek is van olyan kérdése, amire szeretne választ kapni, küldje el most, szívesen válaszolok!


Ingatlanvásárlás és eszközbeszerzés
Home Control Patrol Kft.

A Home Control Patrol Kft. 2012-ben nyert támogatást ingatlanvásárlásra és eszközbeszerzésre a legnépszerűbb GOP-2.1.1-11/M Kombinált mikrohitel pályázaton. Ezáltal több mint 6 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz jutott. (Reméljük, hogy a jövőben is lesz ilyen pályázat, mert továbbra is nagy az érdeklődés az ingatlanvásárlás iránt.) A Home Control Patrol Kft. a riasztó távfelügyeletet, tűzjelzést, élőerős őrzést, és szociális segélyhívószolgáltatásokat, tervezési-kivitelezési szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleinek. Sikerükhöz gratulálok!


Karácsonyi üdvözlőlapok

Meghívódiszkont

Ön már megrendelte az év végi üdvözlőlapokat? Ha még nem, akkor ajánlom figyelmébe a Meghívódiszkont Kft. szolgáltatásait, akik óriási készlettel rendelkeznek a szebbnél szebb karácsonyi és újévi lapokból. Tavaly én is tőlük rendeltem, pár napon belül már meg is kaptam a küldeményt és így ügyfeleimnek egy igényes, elegáns karácsonyi lapon küldhettem el jókívánságaimat. Lépjen Ön is időben, mert a legszebb üdvözlőlapok hamar elfogynak!


Pályázatok - Pályázzatok a Facebook -on is