Het allerbeste

2 januari 2017, dag trouwe lezer, 


Goede kans dat je jaar gisteren is begonnen met ontmoetingen met vrienden, familie en geliefden waarin je elkaar het allerbeste wenst. Goede kans ook dat je binnenkort collega's het allerbeste voor 2017, succes en geluk in leven en werk wenst. De nieuwjaarswens is in onze cultuur een goed gebruik. Ik wil er bij mijn wens aan jou graag even bij stil staan.


De bijzondere nieuwjaarswens

Op verjaardagen wensen we elkaar 'nog vele jaren' en geven we onze wensen aan één gelukkige. Met nieuwjaar richten we de tijd op één jaar en delen we allemaal mee. Iets voor een ander kunnen betekenen is voor een zinvol en gelukkig leven erg belangrijk. Als je iemand geluk en voorspoed toewenst, wens je iemand dus toe betekenisvol voor anderen te zijn. In de wederkerige nieuwjaarswens ligt dan ook bij uitstek de hoop besloten in de komende tijd betekenisvol voor elkaar te zijn. 


Wat mij geluk heeft gebracht

Ik heb een gelukkig druk jaar gehad omdat ik anderen kon helpen het beste eruit te halen. Ik bedank mijn klanten in het internationale bedrijfsleven, het MKB, overheden, een Universiteit en een GGD dat we hen konden helpen betekenisvoller voor hun klanten en elkaar te zijn. Daarbij hebben we al doende methode en interactieve tools vernieuwd en gemaakt en samenwerking ontwikkeld. 


Het allerbeste uit elkaar halen

Een goede vraag kan heel veel betekenen. Hoe kunnen we het jaar waardevol maken? - is zo'n vraag. Met de conversiemeter genereer je samen de onderwerpen en vragen om het allerbeste uit elkaar te halen. We helpen andere adviseurs er graag mee het allerbeste in hun klant naar boven te halen. Al die ontwikkeling inspireerde me om met mijn netwerkpartners het boekje 'Gelukkig druk?!' te schrijven. Ons boekje met methode voor werkdrukbeleid bied ik belangstellenden hierbij aan. 


Een nieuwe maatwerk Nieuwsbrief

Ik wil in de komende jaren graag meer vanuit de gezamenlijkheid van Archimedes naar buiten treden. De frequentie van mijn nieuwsbrief gaat daarom terug naar eenmaal per jaar. Wanneer je vaker en op maat geïnspireerd wilt worden met blogs, klantverhalen, webinars, ontwikkeling van onze tools en opleidingsmogelijkheden om met tijd richting te geven in verandering, nodig ik je van harte uit om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Archimedes. Deze verschijnt tweemaal per jaar en wordt afgestemd op jouw interesse.


Ik wens je een gelukkig druk 2017!


Maarten 

Klik voor meer informatie op de respectievelijke afbeeldingen

Gelukkig druk?!

Een blog 

Download het gratis pdf van het boekje via de website

Schrijf je in voor de maatwerk nieuwsbrief van Archimedes.

Selecteer webinars voor informatie over het webinar op 26 januari. Dit gaat in op mogelijkheden met Conversiemeter voor adviseurs.